Comfort, kwaliteit én de nieuwste trends? Bij ons gaan ze samen!

Comfortabel moet tegenwoordig trendy zijn

Het publiek dat tegenwoordig comfortschoenen koopt wordt steeds jonger. Vanaf je 30e ervaar je de consequenties van lopen op slecht schoeisel. Die flatjes waren leuk bij je zalmkleurige outfit. Jammer dat je heupen en knieën daar anders over dachten.

‘Om die reden is een merk als Xsensible hot’, stelt eigenaar Marc Moolenschot. ‘Comfort verpakt in een stijlvolle en jonge collectie. Maar dan mèt gepatenteerde technologie. Vooral hun geweldige stretchleer sneakers zijn populair. Daarom op dit moment het meest verkochte comfortmerk in Nederland. Gedragen door een jonger publiek. Dames en heren. En die komen niet alleen binnen op aanraden van hun podotherapeut. Het zijn dertigers die hebben leren luisteren naar hun lijf en er leuk uit willen zien’, typeert Marc het Lemmers Schoenen publiek.

 

Voor iedereen een perfecte match mogelijk!

En voor het komen tot het ideale paar, moet er gepast worden. Dat gaat echt niet vanaf een plaatje. In een schoen moeten essentiële onderdelen zitten. Een cambreur, contrefort en wil je wel of geen balansblokje? Het ervaren team van Lemmers Schoenen beoordeelt je voeten en hun mogelijkheden. Zij helpen je bij het vinden van de perfecte match. Ook als breedtematen, knobbels, reuma, hoge wreven, diabetes, doorgezakte voeten of steunzolen een belemmering lijken te zijn. Met het aanbod van Lemmers Schoenen vind je een match waar je echt gelukkig van wordt. Je lijf zeker!

Xsensible experience van 17 december tot en met 6 januari:

Keuze uit de Xsensible collectie!
Ontdek hoe Japanse traditie en technologie samenkomen.

Ervaar het stretchwalker concept bij ons in de winkel.

Copyright © 2017 Lemmers Schoenen

designed by Made in Uden | Uw adres voor grafisch ontwerp en webdesign