VOETEN HOUDEN VAN WOLKY

STAP IN DE WERELD DIE WOLKY HEET!

Trek een paar Wolky’s aan en je merkt meteen: Voeten houden van onze schoenen. Comfort is het uitgangspunt. Met een anatomisch gevormd voetbed en een doordacht ontwerp van leest en pasvorm, maar ook volop aandacht voor styling en kleur, een afgewogen materiaalkeuze en een gedegen afwerking. Sinds de oprichting in 1982 gaat Wolky voor kwaliteit. Daarnaast staat Wolky voor langdurig plezier van een modieuze schoen met een herkenbaar design en dito comfort.

ANATOMISCH GEVORMDE VOETBEDDEN

Het voetbed van Wolky-schoenen heeft een bijzonder goede reputatie. Dat is niet voor niets, want het is niet zo maar een voetbed. De Wolky-voetbedden zijn tot in de puntjes uitgedacht. Ze zetten zich naar de voet door een extra laag memory foam, zijn anatomisch gevormd en ontworpen met het oog op een evenwichtige verdeling, schokdempend, gemaakt van hoogwaardige materialen, omtrokken met leer en meestal ook nog uitneembaar. Het grote voordeel hiervan is dat het voetbed gemakkelijk kan worden vervangen door een nieuw exemplaar of bijvoorbeeld een op maat gemaakte steunzool.

DESIGNED FOR WALKING

De looks van een schoen sturen onze indrukken en ervaringen enorm, maar het is de binnenkant die het verschil maakt. Wolky kijkt verder dan de laatste trends en kleuren en focust op comfort. Denk: een voering die bijna altijd voor honderd procent van leer is zodat de vochtopname goed is; speciaal ontwikkeld memory foam dat zich naar de voet zet; lichtgewicht polyurethaan zolen die flexibel, licht en slijtvast zijn.

DE ZOOL: STEEDS VERNIEUWEND, STEEDS VERRASSEND

Het mag in sommige culturen onbeleefd zijn om de zool van je schoen te laten zien, de Wolky-zolen zijn het waard om van dichtbij bekeken te worden. Elke zool wordt door Wolky zelf ontwikkeld en ontworpen. Steeds vernieuwend, steeds verrassend. Op het gebied van design, maar ook wat betreft materiaalkeuze. Elke schoen krijgt acht verschillende mallen: eentje voor elke maat. Op dit moment heeft Wolky wereldwijd meer dan 2.500 mallen. Dat is wat Wolky’s tot zulke exclusieve schoenen maakt.

Copyright © 2017 Lemmers Schoenen

designed by Made in Uden | Uw adres voor grafisch ontwerp en webdesign