Lemmers schoenen introduceert Wolky

TIEL – Een nieuwe trend: goede schoenen zijn hot. Moeten ze wel een geweldig design hebben zoals de collecties van Xsensible, hartjes, Gabor, Remonte en Helioform. Met de combinatie van comfortabel en trendy bedient Lemmers Schoenen een steeds jonger publiek. Daarom dit seizoen een nieuwkomer in de winkel: het gerenommeerde label Wolky!

Eigenaar Marc Moolenschot ziet een parallelle tendens: ‘Het besef groeit dat online schoenen kopen, vanaf een plaatje, een slecht idee is. Iedere voet heeft weer andere mogelijkheden. Passen is gewoon een must. Dat geldt ook voor een goed advies van een team met verstand van voeten!’

Onze regio telt steeds minder zelfstandige schoenenzaken. Kaalslag die maakt dat meer mensen de moeite nemen om Tiel te bezoeken. Tegenover de bioscoop is Lemmers Schoenen te vinden. Een oase van kennis, een smaakvolle verzamelplaats van goede schoenen. Anders dan de grootwinkelbedrijven die hun schoenen vaak in Azië laten produceren, vind je hier de betere Europese merken. De Gabor shop-in-shop maakt de winkel extra bijzonder.

‘In schoenen moeten essentiële onderdelen zitten zoals een cambreur en contrefort. De merken die wij in huis hebben steken veel tijd en energie in de technologische ontwikkeling van hun collecties. Zo ook Wolky. Het label is oer-Hollands. Een begrip in het betere segment en daardoor helemaal passend in het bestaande merkenpallet van Lemmers Schoenen’, aldus Marc Moolenschot.

De introductie wordt gevierd met een Wolky Experience. Van 27 september tot en met 6 oktober. Vooral in deze periode bent u van harte welkom in de winkel. Ontdek de veelzijdige Wolky collectie: instappers, veterschoenen, boots, enkellaarsjes, kuitlaarzen en sneakers. Ervaar hoe pasvorm en design zich optimaal verhouden. Laat je verrassen door hun technologische mogelijkheden: Wolky heeft zelfs oplossingen voor vrouwen met altijd koude voeten!

Kortom, wees lief voor je voeten, loop binnen bij Lemmers Schoenen. Wekelijks komen er nieuwe items binnen. Dus extra welkom tijdens de Wolky Experience! Van 27 september tot en met koopzondag 6 oktober. Keuze uit de complete Wolky collectie. Ervaar de verschillen in pasvorm. en ontdek hoe mooi comfort kan zijn.

Bron: https://www.middenbetuwetotaal.nl/lemmers-schoenen-introduceert-wolky/