Lemmers Schoenen blijft verrassen

TIEL – ‘Er wordt weer massaal gekozen voor kwaliteit’, stelt Marc Moolenshot ‘Er is behoefte aan de betere schoen. En het publiek dat kiest voor comfort wordt steeds jonger.’ Marc heeft opnieuw met zorg de collectie van Lemmers Schoenen samengesteld. Het resultaat is verrassend: fris, smaakvol en vooral een genot voor je voeten!

Bijzonder is altijd al de Gabor shop-in-shop. Het merk bestaat 100 jaar! ‘Een label dat nooit concessies gedaan heeft aan kwaliteit’, vertelt Marc. Dat feit is een duidelijke parallel met Lemmers Schoenen! Het honderdjarig bestaan wordt dit najaar uitbundig gevierd met leuke acties in de winkel. Het geplande Gabor-event valt dan samen met de introductie van schoenenmerk Wolky.

Wolky is een mooie aanvulling op labels zoals Hartjes, Xsensible en Remonte. De Lemmers collectie ademt stijl: modern comfortabel, niet van het kaliber 13 in een dozijn. Tegenwoordig een must voor de bewuste 30’er die die serieus nadenkt over consumptiegedrag en gezondheid. Voor de dames veel geweldige sneakers met of zonder subtiele dierenprints, fijn te combineren instappers of elegante pumps. Voor de heren is er eveneens een leuk aanbod sneakers én een mooie collectie geklede schoenen.

Kortom, wees lief voor jezelf. Laat je opnieuw verrassen door een stijlvol aanbod en kennis van voeten. Wekelijks komen nieuwe items binnen. Loop daarom regelmatig eens binnen bij Lemmers Schoenen!

Bron: https://www.middenbetuwetotaal.nl/lemmers-schoenen-blijft-verrassen/