Gabor bestaat 100 jaar

100 JAAR LIEFDE VOOR SCHOENEN
De wortels van de onderneming Gabor gaan terug naar een winkel voor schoen- en lederwarenhandel, die Pius Gabor in het jaar 1919 in Groß-Strehlitz opende. Na de Tweede Wereldoorlog, in het jaar 1949, durfden Pius’ zonen Bernhard en Joachim een nieuwe start aan. Met uiterst eenvoudige middelen richtten zij de B. & J. Gabor damesschoenenfabriek in Barmstedt bij Hamburg op – de voorloper van de huidige Gabor Shoes AG, die tegenwoordig zijn zetel in het Opper-Beierse Rosenheim heeft.

Gabor is een toonaangevende fabrikant van kwalitatief hoogwaardige, modieuze damesschoenen. Naast modern en actueel zijn vooral de pasvorm en verwerkingskwaliteit wezenlijke kenmerken van het merk Gabor.

Het familiebedrijf wordt geleid door Achim Gabor, eigenaar in de 2e generatie. De jarenlange ervaring geldt als uitgangspunt voor hetgeen het bedrijf als „Gabor-kwaliteit“ omschrijft. Alleen de hoogste eisen aan elk paar schoenen hebben ervoor gezorgd dat Gabor een traditioneel merk is geworden.

Wij zijn dan ook trots als Lemmers Schoenen dat wij van dit merk een uitgebreide shop-in-shop mogen voeren. Kom zelf eens in de winkel ervaren wat Gabor voor u kan doen.