Invent

Lemmers Schoenen Tiel

Lemmer Schoenen heeft volop keuze als het gaat om trendy schoenen. Mode, kwaliteit, pasvorm en service zijn belangrijke waarden van Lemmers Schoenen. Of het nu gaat om de collectie voor heren, voor dames of kinderen. Allemaal hebben ze een strenge selectie gehad op fashion en op kwaliteit. Bovendien weten onze medewerkers precies wat voor schoenen goed bij uw voeten passen.
Zo komt u thuis met schoenen die goed zitten, goed lopen én goed staan. Of het nu gaat om chique laarzen, elegante pumps, nette schoenen of sportieve sneakers. Lemmers schoenen is er voor iedereen die houdt van fashion, merken en van kwaliteit.

Pasvorm

Kiest u uw schoenen op basis van de buitenkant? Dat is logisch. Het is fijn als uw nieuwe schoenen er mooi uitzien en bij uw garderobe passen. Maar een schoen moet niet alleen trendy zijn en goed staan, hij moet ook goed zitten én goed lopen. En dat is het onzichtbare gedeelte van de schoenen: de pasvorm. Lemmers Schoenen helpt u graag bij het kiezen van de juiste pasvorm zodat u schoenen vindt die bij uw smaak én bij uw voeten passen.

Mode en kwaliteit

Lemmers Schoenen gaat voor mode en voor kwaliteit. We selecteren onze schoenen op basis van het modebeeld en materiaaltypen. Schoenen die zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal sluiten goed aan, dragen comfortabel en gaan lang mee.

Service

Wij ontvangen u graag met aandacht in onze moderne, gastvrije winkel van Lemmers Schoenen in Tiel. Wij helpen u met het vinden van de juiste maten en geven advies over de pasvorm en eventuele binnenzolen. Maar onze service houdt niet op wanneer u uw schoenen hebt gekocht. Ook advies en hulp bij het onderhoud van uw schoenen horen daarbij.
Kunnen wij u helpen bij het vinden van schoenen die goed staan, goed zitten én goed lopen? U bent van harte welkom bij Lemmers Schoenen in Tiel.